Dátum: 2023 március 26. (vasárnap) | Emánuel

hírek

Mérkőzésértékelő: UTE - Szanda FS 5-0

U13-U14/2. szakosztály 2018-05-22 Megtekintések száma: 2007
Helyszín: Bánka Kristóf Sportcentrum
Időpont: 2018-05-20 10:00
Összeállítás: Németh Á. (kapus), Czafit B., Kunhalmi P., Herceg B., Valachi B., Kerti D., Sós R., Kiss B., Vincze M., Szuhai L., Horváth B.
Cserék: Németh Á. helyett Felföldi M.
41. percben
Szuhai L. helyett Erdélyi B.
47. percben
Kiss B. helyett Bodnár B.
47. percben
Herceg B. helyett Madár G.
56. percben
Kerti D. helyett Boris P.
66. percben
Edzők: Szuhai Attila
Edzői értékelés:

Az előző súlyos vereség után igyekezett talpraállni a csapat. Ellenfelünkkel ősszel furcsa körülmények között döntetlent játszottunk. Feltétlenül győzelemre törekedtünk. Ennek megfelelően kezdtünk, rögtön kezünkbe vettük az irányítást és ez végig nálunk is maradt. A széleken igyekeztünk megbontani ellenfelünk védelmét. Ez már az első negyedóra végén sikerült is Sós Roland révén. Játékunk magabiztos volt ugyan, de helyenként körülményes és pontatlan. A második gól Vincze Martin nevéhez fűződik, aki nagyszerű elfutás után talált a kapuba. Sós Roli második találata után látszódott, itt már csak mi nyerhetünk.

A második félidőben is sok helyzetet alakítottunk ki. Vincze Martin szerzett újabb gólt. Sok lehetőség kimaradt koncentráció hiánya miatt. Sós Roland megszerezte harmadik gólját, ezzel beállította a végeredményt, mely sokkal nagyobb különbségű is lehetett volna. Játékunkon, helyzetkihasználásunkon sokat kell javítanunk, viszont nagyon pozitív, hogy kapott gól nélkül zártunk. A jövő héten Balassagyarmaton próbálunk újra nyerni.

A forduló UTE játékosa: Sós Roland

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41