Dátum: 2024 április 16. (kedd) | Csongor

hírek

Mérkőzésértékelő: Gyöngyös - UTE 5-3

U13-U14/2. szakosztály 2018-04-26 Megtekintések száma: 2222
Helyszín: Vecsés Városi Sportpálya
Időpont: 2018-04-21 12:00
Összeállítás: Németh Á. (kapus), Czafit B., Radócz Á., Horváth B., Boris P., Sós R., Huszár T., Baranyi Á., Vincze M., Szuhai L., Bodnár B.
Cserék: Huszár T. helyett Kerti D.
43. percben
Baranyi Á. helyett Erdélyi B.
55. percben
Bodnár B. helyett Annus D.
41. percben
Edzők: Szuhai Attila
Edzői értékelés:

Nem jó előjelekkel készülődtünk a mérkőzésre: nagyon sok hiányzó volt és még az U15B csapatába is 2 játékost kellett feladnunk. Sajnos az 5. percben már 2-0 volt az eredmény az ellenfél javára, bár a kispadról az egyik lesnek tűnt, a másik előtt pedig látványosan szabálytalankodott az ellenfél. Rendeztük a sorokat, nagy erőket mozgósítottunk, hogy visszajöjjünk a mérkőzésbe. Ez Szuhai Lázár által kiharcolt és Sós Roland révén értékesített büntetőből sikerült is. Nagy nyomás alá helyeztük ellenfelünket, de a szünetig nem sikerült egyenlíteni.

A fordulás után egy hosszú indítást követően ismét gólt kaptunk, de egy szabadrúgást követően Sós Roland jól érkezett a kapu elé és ismét szépített. Ismét helyzetbe került, de kimaradt, ellenfelünk két nagy hiba után 3 góllal elhúzott. Czafit Bence szép góljával szépítettünk, de hiába volt több lehetőségünk, több gólt már em sikerült szereznünk. A csapat a küzdésért megérdemli a dicséretet, sokkal jobban játszott ellenfelénél, mégis vesztesként kellett levonulnunk. Kár érte, több volt benne.

A forduló UTE játékosa: Radócz Ádám

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41